اشتباهات آیلتسی کاندیدا های آیلتس

اشتباهات آیلتسی کاندیداهای آیلتس
اشتباهات آیلتسی که به راحتی می توانند 200 دلار شما را هدر بدهند.
بعد از سالها تدریس انگلیسی (مکالمه و کلاسهای آمادگی آزمون آیلتس و تافل به صورت آنلاین و فیزیکی) به این نتیجه رسیدم افرادی که نتیجه مثبتی از تلاش خود در آزمون های بین المللی مثل آیلتس و تافل نمی گیرند به خاطر دلایل زیر است. من نام این دلایل را برای اولین بار سموم آیلتس گذاشتم از این لحاظ که هر کاندیدای آیلتسی که این اشتباهات را مرتکب می شد متاسفانه به همان نتیجه ای می رسید که دیگر اشتباه کننده ها رسیده بودند . امیدوارم این مقاله بتواند جلوی اشتباهات دیگر کاندیداها را بگیرد و برای بقیه مثل نوش دارو عمل کند:
سم شماره یک:عجله در دادن آزمون
برخی از افراد در حالیکه زندگی عادی خود را سپری می کنند ناگهان متوجه می شوند در گوشه ای دیگری از این دنیای پهناور فرصتی شغلی یا تحصیلی فراهم شده که بسیار برای آنها مناسب است و تنها مشکل آنها این است که مدرک آیلتس/تافل برای ارایه به آن شرکت یا دانشگاه را ندارند. برای همین مثل تیری که از چله کمان می جهد به سمت آزمون خیز بر می دارند و تمام تلاش خود برای رسیدن به هدف شان که همان موفقیت در آزمون است به کار می برند . غافل از اینکه حتی شهر روم نیز یک شبه ساخته نشده است. اشتباهات کاندیداها این است که:
- آزمون را دست کم گرفته اند.
- دچار اشتباه محاسباتی در زمینه آمادگی برای آزمون شده اند.
این افراد معمولا هزینه های زیادی می کنند و استرسی را که باید ظرف 5 سال بکشند ظرف 2 ماه یا کمتر به جان می خرند و دست آخر، نیز ضمیر ناخودآگاهشان آنها را به عنوان فردی شکست خورده می بیند.
دوست خوبم، اگر فکر می کنی فرصتی ناب به تو رو کرده و تنها چاره داشتن مدرک است باید بهت بگم که قبل از شما افراد زیادی هستند که مدرکشان آماده است و سریعتر می توانند برای به دست آوردن چنین فرصتی اقدام کنند. بهترین رفتار این است که به جای هول شدن و افتادن و غلت خوردن در دیگ حلیم تلاش کنید و مدرک خود را بگیرید و بدانید که دو سال عمر آن مدرک است و طی این دو سال خورشید فرصت ها باز در سرزمین وجود شما طلوع خواهد کرد. عجله فقط پول و حوصله شما را به فنا خواهد داد.
سم شماره دو: حضور در کلاسهای Pre-IELTS
از دیگر اشتباهات آیلتسی کاندیداهای آیلتس که بسیار هم هزینه بر است شرکت در کلاسهای Pre-IELTS است. دوست خوبم، اطلاعات کافی در زبان انگلیسی نداری ولی به مدرک آیلتس نیاز داری تو را از حضور در کلاسهایی با عنوان فوق برحذر می دارم چون که در ابتدا باید سطح خود در انگلیسی را به جایی مطلوب برسانی سپس در کلاسهای آمادگی برای آزمون شرکت کنی. به قول انگلیسی ها:
Never run before you can walk
یعنی قبل از راه رفتن تو را دویدن نشاید.
در واقع صفت Pre-IELTS به فردی اطلاق می شود (نه به دوره ای آموزشی) که سطحش به قدری پایین است که او را یارای شرکت در آزمون نیست یا اصلا در چنین امتحانی شرکت نجسته است. متاسفانه هستند مکتب خانه هایی (موسساتی)در بلاد (شهر)های مختلف که از همان ابتدا دانشجو را به کلاسهای آمادگی آیلتس هدایت می کنند در حالیکه دانشجو هنوز به مکالمه، نگارش، قواعد(گرامر)… مسلط نیست. شرکت در چنین کلاسهایی زمانی بر شما پسندیده است که بر مکالمه، نگارش، خواندن، گرامر انگلیسی … مسلط هستید. وگرنه نه تنها اشرافی از دست خواهید داد بلکه سرخورده نیز خواهید شد. ضمنا عبارت Pre-IELTS واژه ای ساختگیست که توسط ما ایرانیان به بازار وارد شده است.
سم شماره سه: خرید انباری کتب آیلتس
دیگر اشتباهات آیلتسی کاندیداهای آیلتس، خرید انبوهی از کتب آیلتس است که کمکی هم به شما نخواهند کرد. فقط تعداد درختان جنگل های سبز را کمتر، جیب کتابفروشی ها را پرتر و شما را افسرده تر و مضطرب تر خواهد کرد، لذا شما را به خرید بیش از یک یا دو کتاب توصیه نمی کنم.
با اتمام این یک یا نهایت دو کتاب ضمیر ناخود آگاه، شما را به عنوان فردی متعهد و تمام کننده شناسایی خواهد کرد که هر آنچه را آغاز می کند به سرانجام نیک می رساند.
سم شماره چهار: مشورت با همه
برخی از کاندیداهای آزمون بین المللی برای رسیدن به نتیجه مطلوب از دیاری به دیاری دگر سفر می کنند، از نزد استادی به استاد دگر می روند، و حتی از اقوام و دوستان خود یاری می جویند. . دوستم خوبم، در ایام قدیم این گونه بود که سفر و تلمذ در محضر اساتید مختلف باعث افزایش علم می شده ولی در مورد آیلتس و تافل بهتر است فقط از یک استاد مناسب یاری بجویید. مشورت با همگان فقط شما را به بیراهه می کشاند و موجبات بد بینی شما نسبت به همگان و حتی استاد منتخبتان را فراهم خواهد کرد و در نهایت هرگز مسیرتان را نخواهید یافت. حتی متوجه نخواهید که کجاها را بیراهه رفته اید. این نیز از دگر اشتباهات آیلتسی است که به وفور مشاهده شده است.
سم شماره پنج: شعارهای تبلیغاتی
برای رسیدن به قله موفقیت در آیلتس، باید بسی زمان پر کرد و بس. آیلتس هفت سه ماهه یا دو ماهه همگی شعار هستند و باور آنها شما را از واقعیت دور خواهد کرد. برای اینکه فردی به نمره 6.5 آیلتس دست یابد تنها راه این است که حداقل 1200 ساعت زمان مطالعه پر کند. البته هر چه بیشتر بهتر. ضمنا این را نیز بدانید اکثر دانشگاهها و کالج های خارج از ایران به همان 6.5 بسنده می کنند و نیازی نیست 8 یا 8.5 بگیرید. خودکشی ممنوع.
سم شماره شش: حرام کردن ورزش و استراحت برخود
برخی از کاندیداهای آیلتس به گاه آزمون خورد و خوراک و استراحت و تفریح را بر خود حرام می کنند و بر این تصور پیش می روند تا اینگه از امتحان سربلند بیرون نمی آیند. عزیزان، عقل سالم در بدن سالم. علمای اجنبی قرن 21 نیز بدین مهم رسیده اند که ورزش باعث تیز هوشی می گردد و استراحت کافی جسم را شاداب می گرداند.
سم شماره هفت: تا توانی امتحان بده
برخی از خویشان و نزدیکان اینگونه توصیه می کنند که تا توانی تستی بده که الهام گرفته از این جمله زیباست: تا توانی دلی بدست آر. دوستان خوبم، به جای شرکت ده باره در یک آزمون یکبار آن آزمون را داده و خود خلاص کنید. هزینه آزمون به قیمت تاریخ امروز 2 میلیون تومان است. به جای اتلاف وقت در جلسات آزمون که هر کدام 2.5 ساعت طول می کشد یکبار درست و درمان آماده شو و قال آزمون را بکن.
نتیجه گیری :
در نهایت نصیحت من تورا این است به سخنان من گوش فراده فراموش مکن که اشتباهات فوق را مرتکب نشوی.
دیدگاهتان را بنویسید